Pasta met ro­mi­ge pa­pri­kasaus

 

Ingrediënten:
1 Ui
1,5 Paprika
1 bakje Philadelphia Naturel (185 Gr)
1 tl Italiaanse kruiden
2 tenen Knoflook
200 Gr Pasta
15 Gr Verse Basilicum
75 Gr Geraspte Kaas

Aantal personen: 2

Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper ui en de knoflook. Verhit olie en doe de ui samen met de knoflook in de braadpan. Maak paprika’s schoon en snijd in blokjes. Bak paprika 5 min met ui mee. Doe de philadelphia (hele bakje), Italiaanse kruiden en 100 ml water door de groente en nog 2 min. verwarmen. Snijd basilicumblaadjes fijn. Verdeel de pasta en de saus over 2 borden. Bestrooi met kaas en basilicum.

Bron: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R363702